Soundbath: Pure Sound

Met Pure Sound willen Christel Mijers en Frank Klank iets anders neerzetten dan een ‘gebruikelijke’ soundjourney .
Vaak zijn bij een soundjourneys verschillend instrumenten te horen.
Christel en Frank maken tijdens Pure Sound evenementen ‘alleen’ gebruik van klankschalen met als ondersteuning een paar gongs.

Pure Sound begint al meteen bij binnenkomst.
De klankschalen staan namelijk verspreid in de ruimte en jij mag tussen al die klankschalen gaan liggen. Comfortabel op een matrasje
Hier en daar staat 1 klankschaal, op andere plekken staan er meerdere bij elkaar.
Waar je gaat liggen laten we aan jou over. Luister naar de klank van jouw intuïtie.
Terwijl Christel een korte geleide meditatie zal doen stemmen we ons af op de energie die op dat moment in de ruimte is en laten de klankschalen hun werk doen, aangevuld met de gongklanken.
Maar ook aangevuld met de klank van stilte. En dan is het echt een paar tellen stil. Want stilte is een klank en in die klank kun je veel gewaar worden. De vibraties van de klankschalen krijgen tevens de tijd om in te werken op je lijf/geest. Vanuit die stiltes nemen de klankschalen het weer over en gaat je klankreis verder.

Datum & tijd:

10 november
15.00 – 16.30

Locatie:

De Meditatietuin
Amstelpark 6
Amsterdam

Tickets:

€ 29,50 pp
duoticket  € 55,00

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261