Radicale Rust

Yoga Nidra, Adem & Klankschalen Soundbath
Jurko van Veenendaal en Frank Klank

Tijd om te dromen en te voelen wat jij wilt tijdens de Radicale Rustsessie met zanger én Yoga-Nidra-docent Jurko van Veenendaal en klankschaalspeler Frank Klank.

Laat je meenemen op een reis vol zang, klank, adem, stilte en Yoga Nidra.

Frank Klank is een ervaren en gepassioneerd klankschaalspeler.
Hij heeft al jaren zijn eigen klankschaalevenementen, begeleid andere muzikanten, zangers en docenten met zijn intuïtieve spel .
De klanken van Frank Klank brengen jou op een diepe manier in contact met je lichaam.
Blokkades kunnen worden opgeheven en nieuwe energie kan het lichaam instromen.

Op Spotify, Insight Timer en Soundcloud kun je luisteren naar zijn klankschaalmeditaties

 

Jurko van Veenendaal, zanger, coach in Inspirerend Spreken en Radicale Rust heeft een passie  voor het verbinden van mensen met hun hogere zelf.⁠

⁠Na zijn professionele theaterloopbaan waarin hij schitterde in verschillende musicals zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables. ontwikkelde Jurko zich als speech-coach en coachte hij internationaal verschillende sprekers uit de businesswereld en de politiek. ⁠

⁠Momenteel combineert hij zijn werk als Coach in Inspirerend Spreken met zijn passie voor Radicale Rust. Jurko volgde zijn opleiding in Yoga Nidra en Restorative Yoga onder andere bij Cristina Guerra.⁠

De slaap van de yogi
Naast wat voorbereidende Restorative houdingen en ademhalingsoefeningen, neemt Jurko je op de klanken van Frank Klank mee in een Yoga Nidra.

Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek die ook wel ‘de slaap van de yogi’ wordt genoemd. Bij een Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. Tijdens deze ‘slaapyoga’ gaat jouw brein van een actieve Beta-staat via een rustigere Alpha-staat naar de diepe rust van lagere Theta en Delta-hersengolven. Pas daar krijgt jouw brein bij een gezonde slaap de kans om indrukken te verwerken, oplossingen te vinden voor lastige vraagstukken en nieuwe energie op te doen.

Regelmatige beoefening van Yoga Nidra zorgt voor verbeterde vitaliteit, vermindering van stress, een verbeterde concentratie, diepere slaap en versterkte creativiteit en oplossend vermogen.

Heb jij behoefte om weer even bewust connectie met je lichaam te maken? Wil je voelen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het moment dat je écht even durft stil te staan. Wil jij genieten van een mooi ligconcert van klankschalen en hou je van zachte yoga om vooral even uit te rusten en op te laden?

Boek nu je plekje bij deze prachtige Radicale Rust Ervaring

Datum & tijd:

20 april
14.30 – 16.30

Locatie:

The Yoga District
H. de Boerstraat 33
Woubrugge

Tickets:

€ 40,00

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261