Workshop:
Leer klankschalen bespelen

Christel Mijers en Frank Klank

Een compacte workshop van 2,5 uur waarin we je meenemen richting zelf intuïtief klankschalen spelen.
We vertellen je wat meer over de holistische en spirituele achtergrond van soundhealing, over intuïtie en over het zetten van intenties.
We leren je af te stemmen op jezelf, o.a. door middel van beweging en meditatie.
Daarna ga je in groepjes aan de slag en zelf muziek maken. Dit vergt afstemming op jezelf, op je instrument, op je groepje en ook een beetje lef. Durf jij je eigen geluid te laten horen?

Tot slot eindig je deze workshop liggend op een matras, en geven Frank en Christel de hele groep nog een soundhealing.

WAT JE ZULT ERVAREN
Je gaat ervaren hoe het is om zelf klankschalen intuïtief te bespelen en samen te spelen. Je gaat ook oefenen met een aantal speel technieken.
En je gaat ervaren hoe het is om zelf te spelen en om te ontvangen.

VOOR WIE?
Voor iedereen die de helende werking van klank wil ervaren, en wil voelen hoe het is om zelf klankschalen te bespelen. Een muzikale achtergrond is niet nodig!
Neem gerust je eigen klankschaal of -schalen mee.

JE FACILITATORS
We stellen ons graag aan je voor: wij zijn Christel Mijers en Frank Klank. Onder de naam Pure Sound willen wij mensen bereiken die open staan voor meditatie via klank en muziek, die op zoek zijn naar ontspanning en vertraging en ook naar bewustzijnsvergroting middels innerlijk reizen. We spelen op gevoel en intuïtie, vanuit afstemming met onszelf en dat wat we ten diepste Zijn. Noem het liefde, de oceaan, non-duaal gewaarzijn of de Bron. Vanuit onze eigen spirituele pad en persoonlijke ontwikkeling zijn we gegrepen door iets wat in de oude Vedische geschriften ‘Nada Brahma’ werd genoemd: Alles is geluid (vibratie).

Keer op keer ervaren we zelf aan den lijve dat de klanken van onze instrumenten ons terug brengen naar de bron van liefde in ons. Zo begonnen we ooit zelf met het bespelen van klankschalen. Omdat de klanken ons tot in onze ziel raakten: we kwamen thuis.

Frank speelt inmiddels al 24 jaar, Christel ruim 4 jaar.

En vanuit verwondering voor dit mysterie spelen we nu samen, vanuit ons hart, graag voor anderen. En geven we onze klanken de intentie mee om richtingaanwijzers te zijn. Die je kunnen leiden naar die plek van innerlijke vrede in jou, daar waar jij Thuiskomt. Dit doen we in met onze Pure Sound Meditations, Sound Journeys en Workshops.

Wanneer:

22 juni
15.00 – 17.30 uur

Lokatie:

de meditatietuin
Amstelpark 6 Amsterdam

Tickets:

€ 42,50
€ 80,00 duo ticket

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261