Inspirerend Healing Concert

Henk Mosterdijk & Frank Klank

π™Šπ™—π™¨π™šπ™§π™«π™šπ™§π™šπ™£ π™šπ™£ π™¬π™–π™–π™§π™£π™šπ™’π™šπ™£ π™™π™€π™š π™Ÿπ™š π™žπ™£ π™¨π™©π™žπ™‘π™©π™š. 𝙕𝙀 π™—π™‘π™žπ™Ÿπ™› π™Ÿπ™š π™žπ™£ π™˜π™€π™£π™©π™–π™˜π™© π™’π™šπ™© π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π™―π™žπ™šπ™‘

Door afstand te nemen en boven de gebeurtenissen te gaan staan, kun je deze beter schouwen (observeren en waarnemen).
Schouwen is beschouwen en beoordelen, nooit veroordelen.
Het schouwen doe je in stilte om contact te maken met jouw geweten en jouw ziel.

In deze periode maak je vanuit je geweten de balans op over de afgelopen periode maart-september. Je ziet dan ook wat je volbracht hebt en wat niet.

Wees mild over jezelf met betrekking tot wat jij wel en (nog) niet gerealiseerd hebt en wat achteraf illusie is gebleken.

Wees ook geduldig over de voortgang en vooral de snelheid van jouw ontwikkeling. Vergis je er niet in wat bij jou in de onderstroom (nog) allemaal gebeurt, wat vaak niet (goed) zichtbaar of voelbaar voor jou is.

De veranderingen in jou gaan nog steeds door met de kracht en de intentie van de wind, een zachte, maar doordringende en onophoudelijke kracht.

De Organisatoren
Het is voor Henk Mosterdijk en Frank Klank de eerste keer, dat zij samen een klank concert verzorgen. Gezien hun klank-ervaringen en daarbij volledig vertrouwend op hun intuΓ―tie zal er een mooi klankenspel ontstaan.

Henk Mosterdijk, heeft al vele klankmeditaties en klankconcerten op zijn naam staan en weet door zijn manier van het bespelen van akoestische instrumenten de deelnemers in een diepe ontspanning te brengen. Hij werkt vaak samen met een energetisch healer en met andere klankwerkers of muzikanten.

Hij weet jou in ieder geval mee te nemen op een inspirerende reis door een magische wereld van klanken. Misschien ontvang je wel mooie beelden of verhelderende inzichten tijdens zijn klanken, dat is niet ongebruikelijk.
www.lung-ta.nl

Organisatie
Het healing concert begint met een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen.
Hierop volgt het healing concert zelf. Laat je meenemen op de helende klanken van de diverse instrumenten.

We sluiten af met een paar minuten in stilte zodat je de klanken verder kunt laten resoneren en de ontspanning langer kunt vasthouden.

Na het concert kun je ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om je ervaringen te delen.
Wij als organisatoren staan altijd open voor contact.
Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Praktisch
Je kunt er voor kiezen om plaats te nemen op de kerkbank of om te gaan liggen.

Neem datgene mee wat je denkt nodig te hebben om het zo comfortabel mogelijk te hebben: (meditatie)kussen, yogamatje of matrasje, deken(s).

Vergeet niet om water mee te nemen.

 

Datum & tijd:

26 oktober
20.00 – 21.15

Locatie:

Byzantijnse Kapel
Dobbelmannweg 3Β  Nijmegen

Tickets:

€ 25,80 (incl reserveringskosten)

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeΓ«n en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261