Pure Sound

Met Pure Sound willen Christel Mijers en Frank Klank iets anders neerzetten dan een ‘gebruikelijke’ soundjourney.
Vaak worden bij een soundjourney vele verschillende instrumenten gebruikt en ook gezongen.

Tijdens onze Pure Sound evenementen gebruiken wij alleen onze klankschalen met als ondersteuning een drietal gongs. Puur en alléén de warme klanken en rijke boventonen van deze instrumenten.

We beginnen Pure Sound met een korte geleide meditatie.

Daarmee stemmen we ons af op de energie die op dat moment in de ruimte is. Vervolgens laten we de klankschalen hun werk doen, aangevuld met de gongklanken.

Maar ook aangevuld met de klank van stilte. Geen klankschaal of gong te horen. Ook stilte is een klank en in die klank kun je veel gewaarworden. En krijgen de vibraties van de klankschalen de tijd om in te werken op je lijf en je geest. Vanuit die stiltes nemen de klankschalen het weer over en gaat je klankreis verder.

Praktisch:
Neem je eigen yogamat, (meditatie)kussen, deken mee en alles wat je denkt nodig te hebben om zo comfortabel mogelijk te liggen.

Wanneer:

8 november
20.00 uur – 21.30 uur

Lokatie:

Het Trefpunt
Kerkbuurt 90 Marken

Tickets:

€ 35,00

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261