Klankhealing

Al voor de derde keer organiseren wij een Klankschaalconcert in Ons Trefpunt en wel op Woensdag 29 mei 2024.

Wat is een Klankhealing Concert?

Klankschalen hebben een bijzondere werking.
Wanneer je een klankschaal aanslaat, ontstaan er klanken vol boventonen. Deze klanken bestaan niet alleen uit hoorbaar geluid, maar ook uit voelbare fijne klanktrillingen die diep door alle huidlagen heen kunnen resoneren. Het is letterlijk en figuurlijk een zachte aanraking met klank. Van binnen en van buiten. Geestelijk en lichamelijk.

Het bijzondere van klankschalen is ook dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling kun je de rust vinden en stilte ‘horen’. De klanken brengen je als het ware in contact met de stilte in jezelf. Elke klank voelt anders. Hóe anders is afhankelijk van hoe jij je op dat moment voelt, waar je mee bezig bent of wat je bezig houdt.

Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt. Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam. Blokkades kunnen worden opgeheven.

Stilte geeft je de ruimte om te voelen wat de klanken met je kunnen doen. Stilte geeft je de ruimte om te ontdekken wat er is en om gewoon te zijn. In alle stilte. Vanuit de stilte word je weer meegenomen door de geluiden van de klankschalen. Laat je onderdompelen in de resonanties van de klankschalen. En terwijl de klanken resoneren in je lijf word je je ook bewust van de stilte.

De klankschalen werken diep ontspannend en helend.

Maximaal aantal deelnemers 20, deelname op volgorde van aanmelding. VOL=VOL

Facilitators: Frank Klank en Christel Mijers

Facilitators: Frank Mannens en Christel Mijers

Wanneer:

29 mei
20.00 – 21.30

Lokatie:

Het Trefpunt
Kerkbuurt 90
Marken

Tickets:

€ 35,00

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261