Pure Sound
Pure Sound meditation, Pure Sound journey
interactieve workshop klankschalen bespelen

 Christel Mijers & Frank Klank

PURE SOUND

2 klankliefhebbers hebben elkaar gevonden in hun liefde voor pure klanken!

We stellen ons graag aan je voor: wij zijn Christel Mijers en Frank Klank.

Met Pure Sound willen wij mensen bereiken die open staan voor meditatie via klank en muziek, die op zoek zijn naar ontspanning en vertraging en ook naar bewustzijnsvergroting middels innerlijk reizen.
We spelen op gevoel en intuïtie, vanuit afstemming met onszelf en dat wat we ten diepste Zijn. Noem het liefde, de oceaan, non-duaal gewaarzijn of de Bron. Vanuit onze eigen spirituele pad en persoonlijke ontwikkeling zijn we gegrepen door iets wat in de oude Vedische geschriften ‘Nada Brahma’ werd genoemd: Alles is geluid (De wereld is Geluid, alles is vibratie).

Keer op keer ervaren we zelf aan den lijve dat de klanken van onze instrumenten ons terug brengen naar de bron van liefde in ons. Zo begonnen we ooit zelf met het bespelen van klankschalen. Omdat de klanken ons tot in onze ziel raakten: we kwamen thuis.
En vanuit verwondering voor dit mysterie spelen we nu samen, vanuit ons hart, graag voor anderen. En geven we onze klanken de intentie mee om richtingaanwijzers te zijn. Die je kunnen leiden naar die plek van innerlijke vrede in jou, daar waar jij Thuiskomt.
Maar een Pure Sound sessie mag ook gewoon diep ontspannend zijn of je lekkerste dutje ooit worden! Muziek is sowieso heel erg goed voor het ontspannen van je zenuwstelsel. En dat is per definitie helend voor je lichaam en je geest.
Even mindful uit je hoofd en in je lijf zakken. Even niets hoeven doen.
Door de klanken kom je telkens weer in het hier-en-nu en halen we je uit de maalstroom van gedachten.

PURE SOUND faciliteert verschillende klanksessies:

– Pure Sound Meditation – 25 klankschalen en 3 gongs
Een liggende vorm van meditatie. De pure, zuivere klanken van onze klankschalen, ondersteund door de lagere tonen van de gongs, nemen je mee naar binnen en helpen je de transitie te maken van Doen naar Zijn. Naar voelen, loslaten, niets moeten, rustig verblijven in het Hier en Nu. Ademteug na ademteug.

– Pure Sound Journey
Een muzikale innerlijke reis met klanken van klankschalen, gongs en vele andere instrumenten en digitale soundscapes uit de Terra. Ook gebruiken we onze stem.

Deze ligconcerten zijn alsof je op avontuur gaat. De klanken nemen je mee op reis in jezelf en brengen van alles in je bewustzijn: herinneringen, gevoelens, gedachten, kleuren, ideeën, blokkades in je lijf. Alles wat in je bewustzijn komt, kun je vervolgens ruimte geven, doorvoelen, een plek geven, loslaten. Meestal is dit diep ontspannend, soms ook confronterend en soms gewoon een trip zonder paddo’s of pillen! Een bijzondere sound experience waarin we ook met kleur en geur werken.

– Interactieve workshop intuïtief klankschalen bespelen voor groepen
Een compacte workshop van 2 uur waarin we je als groep meenemen richting zelf intuïtief spelen. We vertellen je wat meer over de achtergrond van soundhealing, over intuïtie en leren we je af te stemmen op jezelf door middel van een geleide meditatie. Daarna ga je als groep aan de slag en zelf muziek maken. Dit vergt afstemming op jezelf, de groep en ook een beetje lef. Durf jij je eigen geluid te laten horen? Tot slot eindigen we de sessie liggend en geven wij de groep een soundhealing van 30 minuten.
Een originele invulling van een teamuitje. Maar ook zeer geschikt voor een groep vrienden/vriendinnen of ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum.

Wanneer zijn er PURE SOUND evenementen gepland? Zie: https://frankklank.nl/aankomende-evenementen/

Bij Christel kun je ook terecht voor privé klanksessies: www.christelmijers.nl

Heb jij een grote ruimte ter beschikking en voel je ervoor om met ons samen te werken?
Neem contact op met Christel 06 – 24392022 / Frank 06 – 40094261

Christel Mijers heeft een praktijk voor Soundhealing aan huis in Amsterdam-Zuid. Haar holistische
achtergrond als levenstherapeut en non-duale coach combineert ze inmiddels met haar grote liefde voor
muziek, in een unieke vorm van Soundhealing. Daarin combineert zij klankschalen, gongen en andere
instrumenten met digitale sound(scapes). Naast haar eigen soundhealing ligconcerten en soundjourneys
met anderen, doet ze ook 1-op-1 sessies waarin ze maatwerk levert met jouw specifieke hulpvraag.

Voor Frank Klank is het bespelen van de klankschalen is iets wat hij zelf heeft geleerd, waarbij hij vertrouwt op zijn intuïtie en
weet dat elk geluid een doel heeft. Hij neemt iedereen die aanwezig is bij zijn klankschaal-evenementen mee
op een reis naar binnen met respect voor wat er in ieders lichaam gebeurt, daarbij ruimte gevend aan de
stilte. Sommigen noemen hem ook wel eens ‘klankkunstenaar’.

Contact

Je bent van harte welkom!

Onze Pure Sound evenementen duren in totaal 1,5 uur – dit is inclusief inleiding, meditatie, 1 uur Pure Sound en rustig ‘wakker’ worden.

Wij bieden deze aan op diverse locaties. Misschien ook op jouw locatie?
Neem voor meer info contact op:
Christel 06 24392022 / Frank 06 40094261

www.christelmijers.nl / www.frankklank.nl