Pure Sound Journey

Een muzikale innerlijke reis met klanken van klankschalen, gongs en vele andere instrumenten en digitale soundscapes uit de Terra. Ook gebruiken we onze stem.

Deze ligconcerten zijn alsof je op avontuur gaat. De klanken nemen je mee op reis in jezelf en brengen van alles in je bewustzijn: herinneringen, gevoelens, gedachten, kleuren, ideeën, blokkades in je lijf. Alles wat in je bewustzijn komt, kun je vervolgens ruimte geven, doorvoelen, een plek geven, loslaten. Meestal is dit diep ontspannend, soms ook confronterend en soms gewoon een trip zonder paddo’s of pillen! Een bijzondere sound experience waarin we ook met kleur en geur werken.

JE FACILITATORS
Christel Mijers heeft een praktijk voor Soundhealing aan huis in Amsterdam-Zuid.

Haar holistische achtergrond als levenstherapeut (@School of Life) en non-duale coaching (@Art of Life) combineert ze inmiddels met haar grote liefde voor muziek, in een unieke vorm van Soundhealing waarin ze klankschalen, gongen en andere instrumenten combineert met digitale sound(scapes). Dit doet ze naast de soundhealing ligconcerten en soundjourneys, ook in 1-op-1 sessies waarin ze met cliënten werkt die om allerlei redenen vastlopen in hun leven en die op zoek zijn naar antwoorden in zichzelf. Tevens wordt ze door bedrijven, scholen en kunstzinnige projecten ingehuurd voor sessies op locatie onder de naam Soundhealing on Tour.

www.christelmijers.nl

Frank Mannens (beter bekend als Frank Klank) is geboren in Limburg en in 1979 verhuisd naar Amsterdam. Tijdens zijn werkzaamheden in Amsterdam kwam hij in aanraking met de klankschalen, inmiddels al meer dan 20 jaar zijn passie.

Het bespelen van de klankschalen is iets wat hij zelf heeft geleerd, waarbij hij vertrouwt op zijn intuïtie en weet dat elk geluid een doel heeft. Hij neemt iedereen die aanwezig is bij zijn klankschaal-evenementen mee op een reis naar binnen met respect voor wat er in ieders lichaam gebeurt, daarbij ruimte gevend aan de stilte. Sommigen noemen hem ook wel eens ‘klankkunstenaar’.

Naast de meditatieve klankschaalconcerten, die hij geeft onder de noemer ‘Klank & Stilte’, werkt hij ook samen met yogadocenten en andere muzikanten. Zijn klankschaalmeditaties kun je beluisteren op Spotify, Soundcloud en Insight Timer.

PRAKTISCH
Matrasjes en meditatiekussens zijn aanwezig.
Indien nodig neem dan zelf een deken mee.

 

Wanneer:

14 mei
20.00 – 21.30 uur

Lokatie:

de Roos
PC Hooftstraat 181 Amsterdam

Tickets:

regulier – € 32,50
duo ticket – € 60,00

 

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261