Pure Sound Meditatie

Laat je meevoeren tijdens de ontspannen en heilzame ‘horizontal listening experience’ Pure Sound.

WAT WE GAAN DOEN
De door de ruimte verspreide klankschalen nodigen je uit om een comfortabele plek uit te zoeken die jou intuïtief het meeste aanspreekt. Een korte geleide meditatie volgt om af te stemmen op de energie die op dat moment in de ruimte aanwezig is. De klankschalen doen vervolgens hun werk, hier en daar ondersteund door gong-klanken.

De klanken worden afgewisseld met momenten van stilte, wat in feite ook een klank is waarin veel gewaarwording plaatsvindt. Tijdens die stilte krijgen ook de vibraties van de klanken de tijd om hun heilzame werking te laten doorklinken in lichaam en geest.

WAT JE GAAT ERVAREN
De trillingen en klanken brengen je thuis, van het hoofd (denken) terug in je lichaam (voelen) naar essentie (zijn).

Meer energie en innerlijke kracht

Verhoogde concentratie en nieuwe creativiteit

Verlichting van pijn en ontspanning in het zenuwstelsel

Diepere staten van bewustzijn en nieuwe inzichten

VOOR WIE?
Iedereen die verlangt naar ontspanning
Iedereen die zich wilt openen voor de magische effecten van klank

JE FACILITATORS
Christel Mijers heeft een praktijk voor Soundhealing aan huis in Amsterdam-Zuid.

Haar holistische achtergrond als levenstherapeut (@School of Life) en non-duale coaching (@Art of Life) combineert ze inmiddels met haar grote liefde voor muziek, in een unieke vorm van Soundhealing waarin ze klankschalen, gongen en andere instrumenten combineert met digitale sound(scapes). Dit doet ze naast de soundhealing ligconcerten en soundjourneys, ook in 1-op-1 sessies waarin ze met cliënten werkt die om allerlei redenen vastlopen in hun leven en die op zoek zijn naar antwoorden in zichzelf. Tevens wordt ze door bedrijven, scholen en kunstzinnige projecten ingehuurd voor sessies op locatie onder de naam Soundhealing on Tour.

www.christelmijers.nl

Frank Mannens (beter bekend als Frank Klank) is geboren in Limburg en in 1979 verhuisd naar Amsterdam. Tijdens zijn werkzaamheden in Amsterdam kwam hij in aanraking met de klankschalen, inmiddels al meer dan 20 jaar zijn passie.

Het bespelen van de klankschalen is iets wat hij zelf heeft geleerd, waarbij hij vertrouwt op zijn intuïtie en weet dat elk geluid een doel heeft. Hij neemt iedereen die aanwezig is bij zijn klankschaal-evenementen mee op een reis naar binnen met respect voor wat er in ieders lichaam gebeurt, daarbij ruimte gevend aan de stilte. Sommigen noemen hem ook wel eens ‘klankkunstenaar’.

Naast de meditatieve klankschaalconcerten, die hij geeft onder de noemer ‘Klank & Stilte’, werkt hij ook samen met yogadocenten en andere muzikanten. Zijn klankschaalmeditaties kun je beluisteren op Spotify, Soundcloud en Insight Timer.

PRAKTISCH
Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we deuren 15 min. voor aanvang
Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.

Draag comfortabele kleding en evt. warme sokken.

In de studio zijn matrasjes, meditatiekussens en dekens aanwezig.

Wanneer:

6 september
16.00 – 17.30 uur

Lokatie:

de meditatietuin
Amstelpark 6 Amsterdam

Tickets:

regulier – € 29,50
duo ticket – € 55,00

 

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261